Pokemon

Welkom bij onze fantastische collectie uitdeelcadeautjes van Pokémon! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw Pokémon-feestje onvergetelijk te maken.

Onze collectie bevat schattige en kleurrijke poppetjes van alle favoriete Pokémon karakters. Elk poppetje is perfect voor verzamelaars of om te gebruiken in jouw eigen Pokémon gevechten!

Daarnaast hebben we ook leuke siliconen Pokemon armbandjes in 4 verschillende kleuren en 2 designs. Deze armbandjes zijn niet alleen perfect om te dragen tijdens jouw Pokémon-feestje, maar ook om mee te nemen als aandenken aan een geweldige dag.

Onze mini pokeballs zijn het ideale cadeau voor elke Pokémon-fan. Verzamel ze allemaal en voel je als een echte Pokémon-trainer!

Tot slot hebben we stickers van verschillende Pokémon karakters. Deze stickers zijn perfect om te gebruiken als decoratie voor uitnodigingen, uitdeelzakjes en feesthoedjes.

NIEUW

Een speciale Pokémon verrassing! Een mooi zakje, met daarin een groot Pokémon karakter en 3 informatiekaartjes over de figuurtjes. Het is een verrassing welk figuurtje er in zit! Ideaal als traktatie op een feestje!

Bekijk nu

Top 6 producten

Populair!

Uitdeelcadeautjes

Pokeball Pokémon

1.25 per stuk

Uitdeelcadeautjes

Pokémon kaarten

1.25 per stuk

Uitdeelcadeautjes

Pokémon poppetjes

0.35 per stuk

Uitdeelcadeautjes

Pokémon Sleutelhanger

1.65 per stuk

Uitdeelcadeautjes

Pokémon armbandje

1.20 per stuk

 

Onze uitdeelcadeautjes van Pokémon zijn niet alleen leuk voor kinderfeestjes, maar ook voor volwassenen die nog steeds dol zijn op deze geweldige Japanse tekenfilmserie.

Bestel vandaag nog en geef jouw Pokémon-feestje een extra speciale touch!

Bekijk alle Pokémon uitdeelcadeautjes