Algemene voorwaarden

Artikel 1: Cadeautjes by Mily

Cadeautjes by Mily, gevestigd in Alkmaar, KvK-nummer 77162145, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als koper.
Partijen zijn verkoper en koper samen. Met de overeenkomst wordt bedoeld de koopovereenkomst tussen partijen.

Artikel 2: Toepasselijkheid algemene voorwaarden

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeen­komsten en leveringen van diensten of goederen door of namens verkoper.
  2. Afwijken van deze voorwaarden kan alleen als dat uitdrukkelijk én schriftelijk door partijen is overeengekomen.
  3. Op deze overeenkomst tussen verkoper en koper is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 3: Bestellen

Nadat je bij de verkoper een bestelling doet, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden van de verkoper, Cadeautjes by Mily. Als je na de bestelling geen bericht ontvangt, neem dan even contact op.

Indien een product na bestellen niet voorradig blijkt te zijn, nemen we contact op en zoeken samen naar een oplossing. Als we er niet uitkomen, annuleren we de bestelling en restitueren het aankoopbedrag. 

Artikel 4: Betalen

De volledige koopsom wordt altijd meteen in de webwinkel voldaan. De koper kan de betaling na de bestelling direct afrekenen via iDeal en Bancontact.

Artikel 5: Levertijd

De standaard levertijd is ongeveer 10 dagen, maar kan ook langer of korter zijn. Kijk hiervoor bij de bestelinfo bij een product. Tijdens het bestelproces vragen we om een uiterste bezorgdatum. We werken de bestellingen vervolgens op datum van gewenste ontvangst af. Dit doen we o.a. om de versheid van producten zo goed mogelijk te kunnen garanderen.

Alle traktaties en cadeautjes worden persoonlijk voor jou gemaakt, daarom hebben sommige producten een langere levertijd. We houden je hiervan via de mail op de hoogte en je kan hierover altijd vooraf, of tussentijds, contact opnemen. 

Wil je last-minute iets bestellen, laat het ons dan weten via een berichtje of Facebook. We zijn flexibel, maar zijn hierin ook afhankelijk van andere, eerdere bestellingen. We bespreken graag de mogelijkheden via ons contactformulier of telefoon.

Artikel 6: Verzenden & verzendkosten

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten binnen Nederland. De verzendkosten worden getoond in het besteloverzicht. We versturen ook traktaties en cadeautjes buiten Nederland.

We sturen altijd een Track & Trace code om je bestelling op de website van PostNL te kunnen volgen.

We hebben geen invloed op vertragingen, opgelopen tijdens het verzenden. We zijn hierin afhankelijk van PostNL.

Artikel 7: Afleveradres

Je adresgegevens die je tijdens de bestelling opgeeft is leidend voor het versturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een verkeerd opgegeven adres.

Artikel 8: Annulering

Annulering van de bestelling is alleen mogelijk binnen 7 werkdagen. We beginnen vaak direct met de bestelling en daarom is het vaak niet meer te annuleren. Neem in dit geval z.s.m. contact met ons op.

Artikel 9: Garantie

Het is jouw verantwoordelijkheid om bij aflevering van je traktaties of cadeautje te onderzoeken of ze aan de overeenkomst voldoen. Als dit niet het geval is, dien je ons dit direct en in ieder geval binnen 7 dagen na aflevering te laten weten. Als aangetoond is dat de producten niet aan de overeenkomst voldoen, dan zullen we de producten vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde (excl. verzendkosten) daarvan te restitueren.

Geringe en/of in de branche gebruikelijke afwijkingen en verschil in kwaliteit, aantal, maat of afwerking kunnen niet aan verkoper worden tegengeworpen.

Artikel 10: Herroepingsrecht

Bij de aankoop van niet gepersonaliseerde producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren. 

Uitzondering herroepingsrecht
Op producten, die u via de webwinkel koopt, en op maat, dan wel gepersonaliseerd zijn, door de volgens u ingevoerde specificatie, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling definitief.

Kosten in geval van herroeping 
Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht voor niet gepersonaliseerde producten, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. 

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag (minus verzendkosten) zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen. 

Artikel 11: Aansprakelijkheid

De verkoper stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door gebruik van de geleverde producten. De koper dient vooraf zelf de geschiktheid voor alle door de verkoper geleverde cadeautjes en traktaties te beoordelen. De koper dient daarbij vooral te letten op de gebruikte materialen en samenstelling van traktaties.