Algemene voorwaarden

Artikel 1: CadeautjesbyMily

CadeautjesbyMily, gevestigd in Alkmaar, KvK-nummer 77162145, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als koper.
Partijen zijn verkoper en koper samen. Met de overeenkomst wordt bedoeld de koopovereenkomst tussen partijen.

Artikel 2: Toepasselijkheid algemene voorwaarden

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeen­komsten en leveringen van diensten of goederen door of namens verkoper.
  2. Afwijken van deze voorwaarden kan alleen als dat uitdrukkelijk én schriftelijk door partijen is overeengekomen.
  3. Op deze overeenkomst tussen verkoper en koper is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 3: Bestellen

Nadat je bij de verkoper een bestelling doet, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden van de verkoper, CadeautjesbyMily. Als je na de bestelling geen bericht ontvangt, neem dan even contact op.

Indien een product na bestellen niet voorradig blijkt te zijn, nemen we contact op en zoeken samen naar een oplossing. Als we er niet uitkomen, annuleren we de bestelling en restitueren het aankoopbedrag. 

Artikel 4: Betalen

De volledige koopsom wordt altijd meteen in de webwinkel voldaan. De koper kan de betaling na de bestelling direct afrekenen via iDeal, Klarna Afterpay of een creditcard.

Artikel 5: Levertijd

Alle traktaties en cadeautjes worden persoonlijk voor jou gemaakt. De standaard levertijd is ongeveer 7 dagen. Wil je last-minute iets bestellen, laat het ons dan weten via een berichtje of Facebook. We zijn flexibel, maar ook afhankelijk van andere bestellingen. We bespreken graag de mogelijkheden.

Artikel 6: Verzenden & verzendkosten

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten binnen Nederland. De verzendkosten zie je in het besteloverzicht. We versturen ook cadeautjes buiten Nederland.

We sturen je altijd een Track & Trace code om je bestelling op de website van PostNL te kunnen volgen.

Wij kunnen er helaas niets aan doen, indien je bestelling vertraging oploopt tijdens het verzenden. We zijn hierin afhankelijk van PostNL.

Artikel 7: Afleveradres

Je adresgegevens die je tijdens de bestelling opgeeft is leidend voor het versturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een verkeerd opgegeven adres.

Artikel 8: Annulering

Annulering van de bestelling is alleen mogelijk binnen 7 werkdagen. We beginnen vaak direct met de bestelling en daarom is het vaak niet meer te annuleren. Neem in dit geval zsm contact met ons op.

Artikel 9: Garantie

Het is jouw verantwoordelijkheid om bij aflevering van je cadeautje te onderzoeken of ze aan de overeenkomst voldoen. Als dit niet het geval is, dien je ons dit direct en in ieder geval binnen 7 dagen na aflevering te laten weten. Als aangetoond is dat de producten niet aan de overeenkomst voldoen, dan zullen we de producten vervangen door nieuwe produkten dan wel de factuurwaarde (excl. verzendkosten) daarvan te restitueren.

Geringe en/of in de branche gebruikelijke afwijkingen en verschil in kwaliteit, aantal, maat of afwerking kunnen niet aan verkoper worden tegengeworpen.

Artikel 10: Uitzondering herroepingsrecht

Op producten die u via deze webwinkel koopt en op maat (gepersonaliseerd) zijn door de volgens u ingevoerde specificatie, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling definitief.

Artikel 11: Aansprakelijkheid

De verkoper stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door gebruik van de geleverde producten. De koper dient vooraf zelf de geschiktheid voor alle door de verkoper geleverde cadeautjes en traktaties te beoordelen. De koper dient daarbij vooral te letten op de gebruikte materialen en samenstelling van traktaties.