Algemene voorwaarden

Artikel 1: Cadeautjes by Mily

Cadeautjes by Mily, gevestigd in Alkmaar, KvK-nummer 77162145, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als koper.
Partijen zijn verkoper en koper samen. Met de overeenkomst wordt bedoeld de koopovereenkomst tussen partijen.

Artikel 2: Toepasselijkheid algemene voorwaarden

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeen­komsten en leveringen van diensten of goederen door of namens verkoper.
  2. Afwijken van deze voorwaarden kan alleen als dat uitdrukkelijk én schriftelijk door partijen is overeengekomen.
  3. Op deze overeenkomst tussen verkoper en koper is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 3: Bestellen

Nadat je bij de verkoper een bestelling doet, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden van de verkoper, Cadeautjes by Mily. Als je na de bestelling geen bericht ontvangt, neem dan even contact op.

Indien een product na bestellen niet voorradig blijkt te zijn, nemen we contact op en zoeken samen naar een oplossing. Als we er niet uitkomen, annuleren we de bestelling en restitueren het aankoopbedrag. 

Artikel 4: Betalen

De volledige koopsom wordt altijd meteen in de webwinkel voldaan. De koper kan de betaling na de bestelling direct afrekenen via iDeal, Giropay en Bancontact.

Artikel 5: Levertijd

Uitdeelcadeautjes versturen we uiterlijk binnen 2 werkdagen. De standaard levertijd voor gepersonaliseerde producten is ongeveer 5 (werk)dagen.

Tijdens het bestelproces vragen we om een uiterste bezorgdatum. We werken de bestellingen op datum van gewenste ontvangst af. Je kan altijd vooraf, of tussentijds, contact opnemen over de status van de bestelling. 

Artikel 6: Verzenden & verzendkosten

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten binnen Nederland. De verzendkosten worden getoond in het besteloverzicht. We versturen ook bestellingen buiten Nederland.

Je ontvangt een bericht van PostNL nadat de zending op een PostNL-punt is afgeleverd. Dit bericht bevat een Track & Trace code om je bestelling te kunnen volgen.

We hebben geen invloed op vertragingen, opgelopen tijdens het verzenden. We zijn hierin afhankelijk van PostNL. Bestel daarom zo vroeg mogelijk.

Artikel 7: Afleveradres

Je adresgegevens die je tijdens de bestelling opgeeft zijn leidend voor het versturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een verkeerd opgegeven adres. Eventuele additionele kosten die hieruit voortvloeien zijn voor eigen rekening.

Artikel 8: Annulering

Annulering van de bestelling is mogelijk binnen 14 dagen. Stuur het product zo goed mogelijk verpakt naar ons adres:

CadeautjesbyMily
Kamperfoelielaan 2
1702SB Heerhugowaard

Na ontvangst van de retourzending storten we het bedrag en de verzendkosten terug op het rekeningnummer waarmee betaald is. De (verzend)kosten van de retourzending zijn voor de koper. Zie ook: Herroepingsrecht.

Artikel 9: Garantie

Het is de eigen verantwoordelijkheid om bij aflevering van de cadeautjes te onderzoeken of ze aan de overeenkomst voldoen. Als dit niet het geval is, dien je ons dit direct en in ieder geval binnen 14 dagen na aflevering te laten weten.

Als aangetoond is dat de producten niet aan de overeenkomst voldoen, dan zullen we de producten vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

Geringe en/of in de branche gebruikelijke afwijkingen en verschil in kwaliteit, aantal, maat of afwerking kunnen niet aan verkoper worden tegengeworpen.

Artikel 10: Herroepingsrecht

Bij de aankoop van niet gepersonaliseerde producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.

Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren.

Uitzondering herroepingsrecht
Op producten, die u via de webwinkel koopt, en op maat, dan wel gepersonaliseerd zijn, door de volgens u ingevoerde specificatie, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling definitief.

Kosten in geval van herroeping 
Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht voor niet gepersonaliseerde producten, komen de kosten van terugzending voor zijn rekening. 

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen. 

Artikel 11: Aansprakelijkheid

De verkoper stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door gebruik van de geleverde producten. De koper dient vooraf zelf de geschiktheid voor alle door de verkoper geleverde cadeautjes en traktaties te beoordelen. De koper dient daarbij vooral te letten op de gebruikte materialen en samenstelling van traktaties.