Over Cadeautjes by Mily

Mily

Wat leuk dat je me hebt gevonden! Ik ben Mily Blomberg en kom uit Peru. Ik woon sinds 2012 in Nederland en ben in 2018 begonnen met het maken en verkopen  van tutu’s en jurkjes.

Toen ik steeds meer vraag kreeg naar andere gepersonaliseerde cadeautjes en traktaties met naam, ben ik ook daarmee begonnen.

  • Is jouw kleine man of prinses jarig?
  • Bent je op zoek naar leuke en originele traktaties of cadeautjes?
  • Heb je zelf geen zin of tijd om iets te maken?
  • Zoek je een coronaproof traktatie?

Dan verzorg ik graag jouw unieke (gezonde) en persoonlijke traktaties en cadeautjes!

Traktaties op school of kinderdagverblijf

Het vieren van de verjaardag van jouw zoon of dochter is een bijzondere gebeurtenis. Ook de laatste dag van jouw dreumes op het kinderdagverblijf wil je op een bijzondere manier vieren. Zo zijn er talloze bijzondere momenten in het leven, waar een uniek cadeau of een persoonlijke traktatie bij past.

Speciaal voor elk van deze gelegenheden maak ik een gepersonaliseerde traktaties en cadeautjes. Denk aan vrolijke vingerpopjes, leuke uitdeel-, en voorleesboekjes van Nijntje of Woezel & Pip. Of een grote of kleine bellenblaas met naam en in een leuk thema. Bekijk hier het aanbod traktaties.

Vingerpop traktatie
Chipszakje met thema

Verjaardagspartijtjes

Voor verjaardagspartijtjes thuis verzorg ik cadeautjes en traktaties met de namen van alle kindjes die komen, zoals de populaire chipszakjes met thema, of een super-creatieve kleurtas met stiften. Ook wikkels voor chips of waterflesjes behoren tot ons assortiment. We voegen ook steeds meer uitdeelcadeautjes toe. 

Zo geef je de kindjes een blijvende herinnering aan het superleuke feestje van jouw kleine man of vrouw. Bekijk alle traktaties.

Een persoonlijk kraamcadeau

Een uniek moment, de geboorte van een wonder. Hoe bijzonder is het dan dat jij een persoonlijk en uniek kraamcadeau kan geven! Bijzonder vind ik zelf het geboorterompertje. Een blijvend aandenken aan de geboorte van een nieuw leven.

Ik maak geboorte rompertjes, t-shirts voor kinderen of volwassenen of truitjes en voorzie deze van persoonlijke teksten of thema’s. Heb je een eigen thema of idee, laat het me weten en we kijken samen of jouw idee uitvoerbaar is. 

De kleertjes zijn altijd van 100% katoen en worden in Europa geproduceerd. Je kan ze gewoon wassen, zoals je gewend bent.

Geboorte rompertje

Heb je een speciaal verzoek of een wens? Laat me het weten, ik denk graag met je mee. Liefs, Mily

Populaire categorieën