Over Cadeautjes by Mily

Mily

Wat leuk dat je me hebt gevonden! Ik ben Mily Blomberg en kom uit Peru. Ik woon sinds 2012 in Nederland en ben in 2018 begonnen met het maken en verkopen van tutu’s en jurkjes.

Toen ik steeds meer vraag kreeg naar andere cadeautjes en traktaties, ben ik ook daarmee begonnen. Omdat het zo goed liep, kwam ik tijd te kort en zijn we ons meer gaan richten op de uitdeelcadeautjes. Dus…

  • Is jouw kleine man of prinses jarig?
  • Bij ons vind je alles om de leukste traktaties te maken!
  • Heel veel leuke en originele uitdeelcadeautjes?

Wij helpen jou graag om de leukste traktaties te kunnen maken!

Alles om jouw unieke traktatie te maken

Het vieren van de verjaardag van jouw zoon of dochter is een bijzondere gebeurtenis. Ook de laatste dag van jouw dreumes op het kinderdagverblijf wil je op een bijzondere manier vieren. 

Wij hebben alles in huis om een unieke traktatie in elkaar te zetten. Denk aan traktatiezakjes, cadeau-tasjes, heel veel leuke en betaalbare uitdeelcadeautjes, zoals vrolijke vingerpopjes, jojo’s, kubussen, voorleesboekjes van Nijntje, Muis, Bobbi, Fien & Teun of Woezel & Pip en natuurlijk sluitstickers in vele thema’s.

Betaalbaar Plezier, Gegarandeerde Lach

Plezier hoeft niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we uitdeelcadeautjes aan tegen betaalbare prijzen, zodat je met een beperkt budget toch een onvergetelijk feestje kunt organiseren. Kies uit ons assortiment en maak van het uitdelen een feestelijke en voordelige ervaring!
 

Eenvoudig Bestellen en Snel Geleverd

Bestel je uitdeelcadeautjes eenvoudig online en profiteer van snelle levering aan huis. Geen gedoe met winkelstruggles of last-minute zoektochten. Met een paar klikken heb je alles wat je nodig hebt om het uitdelen tot een groot succes te maken.
 

Maak Van Uitdelen Een Feest Met Onze Uitdeelcadeautjes

Of je nu op zoek bent naar kleine speeltjes of andere leuke verrassingen, wij hebben de uitdeelcadeautjes die de kinderen geweldig zullen vinden. Ontdek ons assortiment en maak van het uitdelen een feestelijke ervaring die nog lang in de herinnering van de kinderen zal blijven hangen.
 
Bestel vandaag nog en maak van elk kinderfeestje een onvergetelijk avontuur!
bekijk het aanbod uitdeelcadeautjes

Een persoonlijk kraamcadeau

Een uniek moment, de geboorte van een wonder. Hoe bijzonder is het dan dat jij een persoonlijk en uniek kraamcadeau kan geven! Bijzonder vind ik zelf het geboorterompertje. Een blijvend aandenken aan de geboorte van een nieuw leven.

Ik maak geboorte rompertjes, t-shirts voor kinderen of volwassenen of truitjes en voorzie deze van persoonlijke teksten of thema’s. Heb je een eigen thema of idee, laat het me weten en we kijken samen of jouw idee uitvoerbaar is. 

De kleertjes zijn altijd van 100% katoen en worden in Europa geproduceerd. Je kan ze gewoon wassen, zoals je gewend bent.

Geboorte rompertje

Heb je een speciaal verzoek of een wens? Laat me het weten, ik denk graag met je mee. Liefs, Mily

Populaire categorieën