Klantenservice

Kunnen wij je ergens mee helpen? We staan voor je klaar! Kijk eerst even bij de meest gestelde vragen of stel je vraag via het contactformulier.

Contact

Er zijn meerdere manieren om met ons in contact te komen

Bestellen

Omdat alle cadeautjes en traktaties met de hand worden gemaakt, is er enige tijd voor nodig om alles naar jullie wens klaar te maken. Als je wilt dat we jouw producten opsturen, hou dan tevens rekening met de verzendtijd.

Ga er vanuit dat je minimaal 2 weken van te voren besteld, 1 week voor het klaarmaken, 1 week voor het versturen.

Bestelling binnen 2 weken?

Als je een last-minute bestelling hebt, neem dan altijd eerst even contact op via het contactformulier. Afhankelijk van de drukte is er meestal wel voldoende tijd om jouw wensen te realiseren. Als het al te druk is, kan het ook voorkomen dat we het niet redden om jouw bestelling op tijd te laten bezorgen. 

Verzenden

Het versturen doen we via PostNL. Onze ervaring is dat het pakket dan meestal de volgende dag al wordt bezorgd, behalve bij verzending op zaterdag. Maar dit is geen garantie. 

Zodra het pakket bij de Post is afgeleverd, hebben wij geen invloed meer op de verzendtermijn of vertragingen in bezorging.

Nadat wij je pakket bij het PostNL-punt hebben gebracht, ontvang je hier een mail over. Daarin vind je ook een track & trace-code, zodat je de bestelling kunt volgen. Ontvang je deze niet, laat het ons weten, dan sturen we je de track & trace code toe.

Verzendkosten

  • Standaardkosten voor brievenbuspakjes zijn €4,10 tot 2 kg.
  • Grotere verpakkingen, of zwaarder dan 2 kg. kost €6,75
  • Afhalen in Alkmaar is uiteraard gratis
  • In Alkmaar en omgeving bezorgen we ook voor €3,-
  • Verzendkosten van pakketten naar België zijn 13,-
  • Voor een brievenbuspakketje is dat 9,- 

Veel gestelde vragen

Hoe lang van te voren kan ik bestellen

We hanteren een besteltermijn van 8 dagen. Omdat alle cadeautjes en traktaties met de hand worden gemaakt, is er enige tijd voor nodig om alles klaar te maken. Als je wilt dat we jouw producten opsturen, hou dan tevens rekening met de verzendtijd.

Ga er vanuit dat je ongeveer twee weken van te voren besteld, 1 week voor het klaarmaken, 1 week voor het versturen. 

Versturen
Het versturen doen we via PostNL. Onze ervaring is dat het pakket dan heel vaak de volgende dag al wordt bezorgd. Maar dit is geen garantie. Zodra het pakket bij de Post is afgeleverd, hebben wij geen invloed meer op de verzendtermijn of vertragingen in bezorging.

Spoedbestelling
Als je een spoedbestelling hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op via het contactformulier, of via de facebook pagina (Messenger). Vaak is er wel voldoende tijd om jouw wensen te realiseren.

Is er een minimum aantal traktaties per bestelling?

Nee, hoor. Je kan van alle producten op de website er zo veel bestellen als je wilt. 

Hoe kan ik betalen?
  • Via de website kan je veilig met veilig en eenvoudig betalen met IDeal.
  • Als je een bestelling via Facebook doet, zullen we je, nadat jij helemaal tevreden bent, een Tikkie sturen.
  • Als je de bestelling komt afhalen, dan kan je ook contact betalen. 
Herroepingsrecht & Retourneren

Omdat alle cadeautjes en traktaties zijn gepersonaliseerd, kan je de bestellingen helaas niet terugsturen. Als je vindt dat we jouw opdracht niet juist hebben uitgevoerd, kan je dat binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling melden en zullen wij samen een oplossing zoeken.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Tijdens het bestellen van jouw traktatie of cadeau vragen we wanneer je de bestelling uiterlijk in huis wilt hebben. We maken al bestellingen klaar op volgorde van deze gewenste ontvangstdatum. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zijn/haar product op tijd in huis heeft. 

Ben je benieuwd hoe het er voor staat met jouw bestelling? Stuur ons gerust een berichtje